Miloah

Fruitzuurpeeling

Een fruitzuurpeeling is een verzamelnaam voor verschillende zuurpeelings, waarbij een zure stof gebruikt wordt om beschadigde dode huidcellagen te verwijderen. Een fruitzuurpeeling heeft een keratolystische werking, wat betekend dat de bovenste huidlagen versneld afschilferen. Een fruitzuurpeeling noem je ook wel een chemische peeling. Ondanks het woord chemisch zijn de peelings van Salonnepro van natuurlijke afkomst.

Als je een afspraak maakt voor de fruitzuurpeeling dan zal ik ter plekke een analyse van de huid maken. Zo kan ik bepalen welke peeling voor jou geschikt is.

Glycolic Acid peel
Deze peeling werkt op hyperpigmentatie (pigmentvlekken), anti-aging en andere huidverkleuringen.

Salicylic Acid peel
Deze peeling is bedoelt voor de onzuivere huid. De huid die veel last heeft van verstopte poriën, gerstekorrels en puistjes.

Lactic Acid peel
Deze peeling is bedoelt voor mensen met een vochtarme huid, lichte hyperpigmentatie (pigmentvlekken) en een huid die dof en vaal is. Dit is een echte GLOW PEEL!

Sensitive peel
Deze peeling is bedoelt voor mensen die een gevoelige huid hebben, een dunnere huid, een huid met couperose en lichte hyperpigmentatie (pigmentvlekken).

Biopeel

De Bio Peel Powder is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden.

Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Onze Bio Peel bevat GEEN waterstofperoxide! Doormiddel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan.

Wat kan men bereiken met een Bio Peel?
• Fijnere poriënstructuur
• Gladdere huid en gladstrijken van lijntjes
• Verhelderen van hyperpigmentatie
• Verbeteren van het huidbeeld met puistjes
• Kalmeren van een onrustige huid
• Intens opfrissen van een doffe, vale huid.

SPA-Zen

Basisbehandeling  | Alle huidtypen

 De SPA-Zen behandeling is een basisbehandeling van ca. 30 minuten. De huid wordt gereinigd en behandeld met een voedend masker en voelt na de behandeling heerlijk zacht en schoon.